Вона, мов Ангел!

Хто є надійнійший від мами?
Добрійший, роботящий самий?
Уміє смачно готувати
І серце дітям віддавати?
Мама душевна, бескорисна,
Вона, немов той Ангел, дійсно!
Не відчуває, ніц, утоми.
Найважливіша в нашім домі!
Постіль пере, утюжить брюки...
У неї золотії руки!
У неї посмішка яскрава...
Уклін за все, хвала їй й слава!


Рецензии