Якось восени

Необачно прийняті рішення
Та наосліп зроблені кроки -
Все ж  немає нічого ліпшого,
Ніж юнацькі щасливі роки.

Проспані пари й  недоспані ночі,
Стерті підбори від швидкої ходьби до мети.
Гордість тата і усміхнені мамині очі
Найкращий друг, без якого тобі не дійти.

Відкинувши всі забобони і перестороги
Ми летимо у майбутнє зі швидкістю світла
Сьогодні спіткнемось, а завтра, можливо, - зламаємо ноги
Та будемо там, незалежно від напряму й сили вітру.

Успіх залежить від кількості вдалих спроб
Об*єму терпіння та опору середовища.
Стіну проб*є не той, у кого міцніший лоб,
А той, хто знаходить вихід зі скрутного становища.


Рецензии