Я люблю свою матусю...

Я сьогодні пригорнуся,
Із любов*ю до матусі.
Розкажу їй, що думаю -
Як ціную й поважаю.
Що вона - усе для мене -
Світло і нічне, і денне.
В ній я сонце в небі бачу,
Як багато вона значить.
Як її я розумію...
Все на світі вона вміє!
Готувати й вишивати,
В домі, чисто, прибирати.
Вікна мить, гурочки сіять...
Єї розуму не змірять!
Єї ласка бесконечна -
Ніжна, ввічлива, сердечна.
Я люблю свою матусю -
З нею ми, як добрі друзі!


Рецензии