***

Я хотів би розчинитись в морі,
в кучерявій хвилі чарівній,
щоб гуляти з нею на просторі
в іпостасі свіжій і новій.

А як знов привабить клятий берег
сутності усупереч моїй –
хай мене, немов хирлявий берест,
об скелину розіб’є прибій.


Рецензии