Ганьба вам хунта украини!!!

Ганьба вам хунта украини!!!
 за що вбиваєте ви нас ??
ви роскажіть що вам зробили?
що злодіїв зробило з вас?


Ви гепаете наших друзів,
вбиваєте серця дітей,
 навіщо трощите бандюги-
 залиште вільними людей!!!


Ганьба вам хунта украини!!

ворожі люди ви для нас,
 ми вас ніколи не полюбим,
Ганьба це я кажу - ДОНБАС!!!!!
               
     ____ Ева Свободная ___


Рецензии