Загадка - Корова

В неї роги є й копита.
Де - коли, вона сердита.
Жом їсть, сіно і травицю,
П*є холодную водицю.
Молочком годує нас.
Доять в день її не раз!
Не для кого це не ново -
Цю тварину звуть... ( Корова. )


Рецензии