Среди миров - И. Аненский

Серед світів, у мерехтінні всіх світил
я однією Зірки ім'я лиш тверджу в спокусі,
і не тому, щоб так Її любив,
а лиш тому, що з іншими томлюся.

І якщо сумнів надто вже набрид,
я в Неї однієї відповідь шукаю вірогідну,
і не тому, таке від Неї – світло і яскравий вид,
а лиш тому, що з Нею світло не потрібне.


Рецензии