Ma l hnan kuivade taimede j rele

Ma l;hnan kuivade taimede j;rele,
Mu hinges kostab m;ru mere sohin
Tulin et kutsuda sind
k;ima mu j;lgides
Selle maailma m;rjes lumes
Selle maailma lumes
mis neelas mu verd maha
Teel, mis j;i Ledrinni j;u
Nagu joodik
reede ;htul
kes ei m;tle, mille
ja kelle jaoks ta hommikut ootab
Selle maailma, mis
suitsetas mu hinge v;lja
Nagu pl;ru
mis ta ankast v;lja viskab
Mis sammub lumes
Nagu sammus mu hing
mida ma ei rohkem suuda
p;lema panna

Ma l;hnan kuivade taimede j;rele
Kadaka ja kuuse oksate j;rele
Tulin et sind kutsuda
K;ima mu jalgides
Kuna su l;hn on sama
Nagu mu oma


Рецензии