Ночь, улица, - А. Блок

Ніч, вулиця, ліхтар, аптека,
Безглузде світло і тьмяне.
Живи довіку і далеко, -
як було, буде. Вихід не мине.

Помреш, - спочатку й до фіналу
повториться усе, як звичний дар:
ніч, хвилі крижані каналу,
аптека, вулиця, ліхтар.


Рецензии