Сегодня Рождество Матери Божией!
Рождество Матери Божией!
И празднуем мы этот день,
Как День всемирной радости!
На рубеже Ветхого и Нового
Заветов родилась Она!
Преблагословенная Дева Мария,
Послужила воплощением Бога –
Явиться Матерью Спасителя мира,
Господа нашего Иисуса Христа!
Помолимся сегодня перед ЕЁ
Иконой!
Помолимся о спасении заблуждших
Душ и наставлении их на путь
Правый!
О, Пресвятая Богородице!
Призри с благосердием на моления нас,
Грешных и смиренных рабов Твоих, и умоли
Бога Сына Твоего, да низпослет нам и всем,
Притекающим к Тебе, здравие душевное и
Телесное и вся, яже к вечней и временней
Жизни потребная, да простит нам всякое
Согрешение вольное и невольное;
Да избавит нас от всяких скорбей и болезней,
И напастей и всякаго злаго обстояния.
Ей, Царице наша Преблагая, Надеждо наша
Несокрушимая и Заступнице необоримая!
Не отврати лица Твоего от нас,
За множество прегрешений наших;
Но простри нам руце Матерняго милосердия Твоего,
И сотвори с нами знамение во благо.
Яви нам богатую помощь Твою и благопоспеши
Во всяком деле благом; от всякаго же начинания
Греховнаго и промышления лукаваго отврати нас,
Да выну славим Пречестное имя Твое и
Покланяемся честному образу Твоему;
И величаем Бога Отца, и Единороднаго Сына Его,
Господа нашего Иисуса Христа и Святаго Духа,
Со всеми святыми, во веки веков.
Аминь.
Свидетельство о публикации №114092103490