Я б вмерла з тобою

Мій ти загубленний Світ
Як тебе відшукати ?
Там де ти ,сховано стільки моїх мрій,
Де ти є ?мені б тільки знати .
Я б вмерла з тобою ,
Хай нас схоронять в одній домовині ,
Я загубила майже все,
Крім останньої надії


Рецензии