Перш й вчительц

Усе сплива в житті. Дитяча пам'ять
Мов та ріка, що стрімко з гір збігає… 
А потім, заспокоївшись, в долині
Дрібненькі камінці на дно вкладає.

Дитя забуде дечого багато –
Свої страхи, і іграшки, і зливи,
Але довіку буде пам’ятати
Ту,  Першу Вчительку, як незбагненне  диво…

І щастя десь ота дитинка має,
Що в перші дні шкільні
 Людину справжню встріла –
Котра   коштовності, що на душі тримає,
В дитячу душу щедро відрядила.   

З подякою, Наталля Анатоліївно!
Бо наші дітки таке щастя мають! 
Бажаємо міцного Вам здоров'я,
Хай Ангели Ваш шлях оберігають!

Дай Боже Вам і сили, і наснаги
Стрічати сонце в затишному класі!
Родині Вашій – злагоди й поваги,
Добробуту,  і успіху,  і щастя!


Рецензии