Гаф ганач яр
Шиирдикай дарман кьуна заз
Гьикьван багъишай за ваз
Зи к!анивилиз вуна гаф ганач яр
Лиф хьиз акъатна вун гъиляй
Ивидин сел физва къе рик/яй
Т!алдин накъвар аватиз виляй
Зи гафариз на къимет ганач яр
Ракъиникай заз хьана марфар
Шехьиз къе акъатзава йикъар
Чир жезмач заз я кьуьд я гатфар
Зи мугьуббатдиз гаф ганач яр
Свидетельство о публикации №114092007729