Мамо моя!

О моя Мамо! Ти навчила мене
 танцювати
 І ті танці найкраща наука
твоя танцюю з Вітром
 І бажання танцювати росте
 Бо Вітер він знає все
ВІН все міняє
 І ставить на свої Місця
 Дякую Мамо моя за науку
 За те що подарувала життя


Рецензии