Цi ёсць што даражэйшае на свеце...
Ці ёсць што даражэйшае на свеце,
Чым роднай мовай гаварыць аб тым,
Як сцелюцца туманы над ракою,
Віецца над страхою сізы дым,
Як навальніцу ластаўкі прарочаць,
Вясёлка выгінаецца дугой,
Як жураўліны клін – каліграфічны почырк –
У вырай запрашае за сабой…
Источник фото:
Свидетельство о публикации №114092003458
Оксана Маркович 21.02.2019 22:49 Заявить о нарушении