Сборник ворожба типа... Близнецы

________________________________________



Близнюкове близнюрство

Котики-братики,
Червневі Близнюки
Як ви народилися –
Щезли пацюки

Які ви всі однакові –
І вуса і хвости
Смуги зваби, знакові,
Та й ікла і кігти

Якого ж, в Біса – дідька,
Усі ви так рівні?
У мартовського батька
Всі кішки чарівні

Нащадки березневих
На даху бешкетів
Всі близнюки червневі –
Бешкетники – коти

Пихаті, як гусари,
Хоробрі – мов блазні –
Весь час ганебні чвари
Зза кішок в білизні

Даремно вуса крутяться
Та хвіст стовпить трубой
До березня не збуджеться
Близнюрське лібідо...


© Гуров А.А. 2007г.


Рецензии