Таточку...

(под влиянием произведения Чарльза Диккенса "Домби и Сын" и собственного опыта)

Таточку мій,де ти загубився,
Чом не йдеш до доні рідної?
Чи ти на роботі забарився,
Що покинув доню у пітьмі?
Чом не відчуваю я любові?
Чом не відчуваю я тепла?
Чом замість тебе - тільки прірва болю,
А серце ріже тесаком журба?
Чим я перед тобою завинила,
Що палиш мя повільно на вогні?
Може,якщо б я хлопцем народилась
любов і ласку дарував би,ні?


Рецензии