Квиток

Квиток на потяг, що пішов, купую,
Квиток, що вже не дійсний, заверніть мені.
Я як люблю , за ним пересумую,
Піду шукать нового за 3 дні.
Купить мені тих квітів що уже зав'яли
Я їх зсушу. Поставлю дома як алтар.
Вони мені щоб кращим божем стали
Ніж ти, мій жорсткий , гнівний цар.
Твоє бажання - катувати розум
Завжди тобі вдавалось, як не всім.
Я зараз прошу зупмнитись просто,
Купить квиток і квіти. Хоч якихось змін.


Рецензии