Старый сантан понеты путь
Да взламвай рудьськ
СеньТягБр. ДерЕвня. Фсюды хлопаты!
Ах, как зіму пірійжіВу ж!
Ну, шо здоровЕв тут уфхлопаТы ш:
Тыш но наруш – покрась ізьбу фш.
А вітёр чы на прамо онь на Мняв.
Да на хер знаты краско-пульт.
Ведь хата во у ведьм згнывае фпрам,
Колы ны выняты ванючк.
А я но встав: ах, чым дыхнуты тут?!
І чым ек гушы заложу.
Бо ж каін авыля шэ й слухае:
Біак бійачку ш скушайм шкурк!
Калі б мы тут а во паслушалі,
Як как, вах, Шалі бЮць вагу:
Да на фіга ты тут мні Буга в нуздр!
Да дякКва сфынцы з я зыву!
А я й ны й війДай і й ны й в прытемКах,
Как мне кахХахЦар с царм паўсюд:
Ці мне но взяці Козку выдраці
Ці лі ўчастковых на ГовнУф…
Ах, да ныправільно с пышу й:
На вільно рыгу сь сіна пру.
Нацмэны гэткы вжэ с хахлув:
Ны й Етвызі й ны й Суш К.
Подрана хата вся в МалыШыка.
А я малысь ці со й зраБлю й.
Да ты напныса й – і й ны й кышычКы й.
Ны то шо шыйку з ейк сламлю фсь.
Колы, КульГавый, на падышч пайду сц…
Да ДусьКУ Сь дусцу абГахСцу п.
Да ты дойідь хоть да адрыжына,
Колы ты дужый на вадульц.
Ну, так: кулькы обмів сётут
Да й гавкай но ж на нуж.
Бо ж ны заріжуть жуть,
Ек ты по-руск загну.
Е б Еву сь сце й на й вус!
А жеба емку й сунь-к.
...ій шо робы во мні з жовткы шч.
Каштан влупыть Петь в пысь?
Свидетельство о публикации №114091906914