Припинення вогню

Заходилась наша влада
Терористів умовляти,
В нас загальна з вами вада
Один в одного стріляти.

Припиняймо відкривати
Бойовий вогонь в Донбасі,
Бійців годі убивати,
Ми ж живемо в іншім часі.
               
Перемовини із вами
Шлях до миру і спокою,
Відповідь їх не словами,
З Градами  стають до бою.

Не сприймають умовляння,
Знищують усе, що хочуть,
Бо у них одне бажання,
Показать вони все можуть.

І плювати їм на владу,
На її до них звертання,
Не сприймають бо за ваду
Вбити мирні сподівання.

Але влада гонорова,
Гне і гне весь час своєї,
Все одна у неї мова,
Що війна ця не для неї.
19.09.14.
               


Рецензии