Дачка фараона знаходзiць Майсея

              "І выйшла дачка фараонава на раку мыцца,
               а прыслужніцы яе хадзілі па беразе ракі.
               Яна ўбачыла кош сярод трысьнягу і паслала
               рабыню сваю ўзяць яго"
                Выхад 2:5

Ад сэрца добрага дзіцё пашкадавала,
Каб на вадзе яно ад крыку не сканала,
Усынавіла і ўзяла у свой палац.
Хлапца габрэйскага царэўна ўратавала!


Рецензии