Любовью дорожить умейте...

                «Любовью дорожить умейте, ..»
                - С. Щипачов

Любов'ю треба дорожити вміти,
цінити вдвоє вже з роками.
Любов – це не від страсті мліти 
на лавочці  і не гуляння  під зірками.

Все станеться, - сльота, пороша -
разом прожити треба в щасті.
Любов на гарну пісню схожа,
а пісню так не легко скласти.


Рецензии