Обичам есента

Обичам есента.
Покоя...
Силуетите на птиците в небето -
пепелявата жарава,
прозираща през клоните
на многолетната секвоя.
Обичам тишината.
А в нея камбанни стъпки да отекват
и се спускат в дълбините на душата,
където ехото на Любовта не секва.
Обичам есента.
Покоя...


Рецензии