Сентябрь

Зин дидедин т1вар я июль
бадединни я зун хтул
Кутунвай зин бегьердик пай
Зин бадедин т1варни я май

Зин дахдин т1варни я август
Чимивиляй жезвач ам суст
Адан хва я зун сентябрь
Зин дахдал за гъизва абур

Ципиц1 .чумал  хват ва чуьхвер
Хъуьхъвер яру шафран ичер
Жумар  шефтел. к1ерец кицик
Эцигда за гьардан вилик

Са кардал туш зун мад рази
Октябрь т1вар алай угъри
Гуьгъуьнава зин. кваз тади
Чуьнуьхиз зин йикъар яргъи


Рецензии