Косим промiнням

Косим промінням крізь дерев склепіння,
Крізь  буки, клени, явори й дуби,
До нас  спустилась  осінь, мов прозріння,
Взяла за руку й повела туди,
Де рими міцно сплетені туманом,
А листя,   чарівливо золоте,
Де ллють світанки полум’ям
Багрянець,
 У серці прокидається святе,
І лине думка в роздуми мінлива,
Десь відповіді в обріях шукає,
Ось така осінь,
Ніжна і вродлива,
Для  кожного свій образ одягає
18.09.2014


Рецензии