Загубила Птаха пiр я
У нерівному бою…
Чи знайде в собі ще сили,
Щоб відчути «я лечу!!!»?
Пір’я, сіяне на Землю,
Хоч благай, – не проросте…
Берегти б Пташині ревно
Те, що в Небо вознесе…
Та, прийде, лишень, до тями –
Стрепенеться, розпрямить
Крильця, кігтями подрані,
Стане волі, – полетить…
Обережнішою буде?
Знову в лапи попаде?...
……………………..
Чи злітають в Небо люди,
Як біда чоло приб’є?
18.09.2014
Свидетельство о публикации №114091804735