Жовто-блакитна Краiна

Жовто-блакитна Країна
Світиться жовтим й блакитним –
Втілена Сонячна мрія,
З’єднана з Небом пресвітлим.

Сиплеться легке проміння
Долу, в Блакить і у Воду…
Сонячне Світло цвітіння
Множить, дарує Свободу.

Ллється Потік Життєдайний
Світлої Сили-Любові…
Жовто-блакитне Єднання –
Сутність Країни Земної…

17.09.2014


Рецензии