Полита кровью

           ПОЛИТА  КРОВ’Ю
Скріпили,  ратифікували  наперекір  злословлю 
Асоціацію  самостійної  України  та  ЄС*,
Яку  найкращії  сини  її  полили  рясно  кров’ю,
І  сотнями  очей  тепер  в  нас  дивляться  з  небес.

Показують  дорогу  між  космічними  зірками,
Торуючи  живим  земний  Чумацький  шлях,
Щоб  воля  й  правда  панували  поміж  нами,
І  від  тепер  всі  стали  рівними  в  правах.

Щоб  жертви  ці,  принесені,  були  священні,
А  кров  за  нас  була  пролита  не  дарма -
Всім  в  боротьбу  і  працю  щиро  і  щоденно,
З  нами  Бог  і  іншого  шляху  тепер  нема!

Останнєє  «прощай»  Радянському  Союзу,
Російськая  імперіє,  навіки  прощавай,
У  вільній  світ  в  незбореній  потузі,
Здолавши  рабство,   лине  рідний   край.
             16.09. 2014р., Київ
___________________________________
*День  одночасної  ратифікації  Угоди  про 
Асоціацію  між  ЄС  і  Україною  Європейським
Парламентом  і  Верховною  Радою України


Рецензии
Чудовий вірш. Але помилка в слові провах. Треба правах.

Георгий Грищенко   20.09.2014 15:29     Заявить о нарушении
Щиро вдячний за гостину, рецензію та помічену помилку!
З повагою

Григорий Божок   23.09.2014 15:56   Заявить о нарушении