холст масло

твоi очi були невiдвертi
 сьогоднi
    i вчора
     i кiлька тижнiв потому
очi - солодка кава
iз додаванням рому

закривати думки
  вiдкривати картини пiкассо

перегорнутi сторiнки
  проповiдi вiршiв у масси

малював
 твоi очi
доки cвiтло вдомi не згасло

я ходив потiм до моря
я залишив сьогодi морю
 холст / масло
 холст / масло


Рецензии