Бести вах
Яргъи кифер къугъваз лацу къуьнерал,
Шииратдин дагъда-кьакьан кьилерал,
Тамашзавай муьгьуьббатдин вилерал,
Нежефхуьруьн, сивел хъуьруьн, Бести вах!
Мециз ширин, акьул дерин Бести вах!
Зун аранда, вун сейр ийиз дагъдавай,
Зун булахдал, вун емишрин багъдавай,
Зун гъамуник, вун дамахда-чагъдавай,
Нежефхуьруьн, сивел хъуьруьн, Бести вах!
Мециз ширин, акьул дерин, Бести вах!
Зи дуствилин кьабул ая чІалар на,
Ачухнавай и кьадардин гьалар на.
Зи гамуниз гьазурнавай гъалар на,
Нежефхуьруьн, сивел хъуьруьн, Бести вах!
Мециз ширин, акьул дерин, Бести вах!
Шаиррикай бейкеф хьунухь-гунагь я,
Сад тир Аллагь-ам шаиррин Панагь я.
Зун азарлу Сажидин, вун-жерягь я,
Нежефхуьруьн, сивел хъуьруьн, Бести вах!
Мециз ширин, акьул дерин, Бести вах!
Свидетельство о публикации №114091705047
Сажидин муаалим, Квез Яран сувар мубарак хьурай!
Куь хизандиз, Куьн канибуруз ва Квез канибуруз виридаз чандин сагъвал, рикIин шадвал, гьакIни чIехи агалкьунар тIалабзава!
Гьуьрметдалди Бести Нифтиева.
Бести Нифтиева 21.03.2015 13:16 Заявить о нарушении
Сажидин Саидгасанов 4 16.03.2016 21:37 Заявить о нарушении