***
Привітати теплим цілуванням,
Уночі і вранці зігрівати
Ніжним і полум яним коханням,
Стиснути, чи ледве доторкнутись,
Щоб, зніяковівши, світло гасло...
Як же я бажаю поруч бути,
Начебто в тобі лише є щастя.
Ти чекай на мене. Хвилювання
Не приховуй- я не зупиняюсь.
Ось позаду сходинка остання...
Ти мені відкриєш, сподіваюсь...
Свидетельство о публикации №114091704830
Луценко Юрий Александрович 23.11.2014 13:18 Заявить о нарушении