Мила моя
на цетральному вокзалі.
Я зустрів тебе,
і турботи всі зав'ялі
Кожну хвилину дощу,
кожну секунду холодного вітру,
я о тобі пишу
і о тобі, всі мої квіти.
І о тобі, всі мої
квіти.
Десь, на концертах, будуть грати
інші пісні,
але тоді я вже буду мертвий
бо всі вони-це про тебе пісні.
Та таку як ти,
я ніколи не зустрічав.
Мені подобалась не лише ти,
але й те,яким с тобою я став.
І твої виразні очі,
твоє мовчання у метро,
Мила моя,я до тебе хочу,
але тобі вже все одно.
Свидетельство о публикации №114091700476