Кохаю
Кохаю небо. Висоти боюся.
Кохаю ніч. І темноти боюся.
Кохаю Бога. І Його боюся...
Пробач мені, я повернулась,
Хоч в птаха і не обернулась.
Пробач мені, я сильно каюсь,
Від того сну я прокидаюсь...
Чому в душі немає віри?
Де сенс життя, де майбуття?
Коли повернеться надія?
Пробач мені - це каяття...
Тепер молитися я стала,
І одягла, нарешті, хрест.
Тепер я справжній світ пізнала -
То перевірка, просто тест...
Свидетельство о публикации №114091710077