Двi пори

Я дві пори тебе кохала,
Повільно й мляво до війни,
І палко й  нестримно стала
Кохати стала  по війні,
Нестримно, як весни потоки,
Спекотно як у літні дні,
І ніжно й пристрасно щоночі
У темряві лічила дні,
До теї куцої відпустки,
Всього якихось десять  днів……….
Між миром й пеклом,
Між минулим
І тим майбутнім – Геть німим………….
Я дві пори тебе кохала,
Такі не зрівнянні пори,
Між мирним небом
І майбутнім
Де миру  раптом кажуть ні………
16.09.2014


Рецензии