Попугайко i бобер

Дід Іван пішов на річку
Пошукати там Марічку
А Марічка не прийшла
Вона з Васею була,
Дід Іван пішов додому,
Біля хати чує гомін –
Галя п’є і веселиться,
Дід почув, почав хреститься,
Каже – Галю, подивися,
Ти ж є жінка як цариця,
Що ж ти п’єш до ранку з ночі,
Очі стали недівочі,
Галя сльозоньки пустила,
Що отак вона змарніла,
Каже: - Діду-дідуган,
На селі ти красний пан,
А мої роки минули,
Мрії в горі потонули,
Що за мріі? – дід питає,
Галя, я ж те не чіпаю,
Але ти мені признайся,
Та в пияцтві не ховайся.
Галя враз почервоніла –
Я рок-зіркою хотіла!
- Будеш, Галю, я все знаю,
Приспів влучний підгадаю.
Дід придумав ці слова,
Так,що кожна голова,
Якщо тільки їх почує,
Захитає, затанцюєєєє

Попугайко і бобер!
Попугайко і бобер!

Галя файна та щаслива,
Сто концертів в всьому світі,
Люди радісно стрибають
Під той приспів, вимагають
Більше пісень, Галя зірка,
Як з гастролей - к діду стрімко,
- Діду-діду ти Іван,
На весь світ ти дідуган,
Починай піні писати,
Буду людям помагати,
Більше щастя приносити.
- Галю, ти не будеш пити?
Так суворо запитав,
В вуса посмішку сховав,
Подивися,каже, Галю,
На селі то як се стало,
Той, хто сумував, працює,
Пісня, Галю, всіх лікує.
Ти сідай та відпочинь,
Пригостити нема чим…
Тут се Галя схаменулась,
Бо про роялті забулась,
Дзвонить на відомий лейбл,
Та питає: – Мані ейбл?
Кажуть, Галю, як се так,
За народну пісню - гак!
Це ж відома стара пісня,
Всі ми знаємо цей приспів!

Попугайко і бобер!
Попугайко і бобер!


Рецензии