Он мой

Він мій.
Я обійму його руками й до свого сердця притулю.
Він мій.
Але ніколи і нікому не розповім як я люблю.
Він мій.
Його блакитні рідні очі я часто бачу уві сні .
Він мій.
Ні, я не хочу! Так не хочу, щоби минули щастя дні!
Він мій.
Я на вустах його залишу прощальній поцілунок свій.
Він мій.
Востаннє ніжно прошепочу і загублюсь в потоці мрій.


Рецензии