Розмова
-Так от,стругаю собі палю.
Зі знанням справи її щупа.
-Дай мила,щоб змастити дупу.
З царем нам зараз не звезло,
В цугундір нас загнав х..ло.
В житті нічого не чекаю,
Ось собі палю і стругаю.
Шкода так стало москаля,
-Чого ж не скинете царя?
А,справді,то міркуйте самі.
Звільніться,будете братами.
А цар ваш,-то є справжнє зло.
Ти нині сам казав Х..ЛО.
Свидетельство о публикации №114091603061