Холодно

КТ
Холодно від слів твоїх, порожньо,
Штучність, відстань, відчай і печаль...
Я тепер самотній подорожній,
Під ногами – крижаний кришталь.

Байдуже мені, було що й буде,
Я – холодний і порожній шлях,
Мовчки йду нізвідки у нікуди,
Тільки вітер у моїх руках.

Снилось тихо, але не судилось,
Снігом білим серце замело,
Мрії кригою товстою вкрились,
Охололи, втратили тепло.

«Холодно мені!» – я вовком вию,
Ти – прозора льодова стіна,
Вимушеність очі не зігріє,
Бо вона позбавлена тепла.

Не від серця, а тому, що треба
Ніби, може, мабуть, ну... нехай...
Ти ще тут, та я уже без тебе.
Прощавай! Не клич і не шукай.
16.09.14


Рецензии