Хочу м1нятись!

Я вдячна, Господи, що є у мене Петя,
Що через нього Ти вирівнюєш мене.
Прости і удали всю мою впертість,
Що до падінь гріховних лиш веде.

Спокійний дух і лагідний бажаю
Завжди я мати, мій Господь і Бог,
Бо Твоє Слово так мене навчає.
Я духом лину до Твоїх висот.

Я вся Твоя! Зміни все в мені,Боже,
Щоб у мені всі бачили Тебе.
Допомогти у цім мені Ти можеш.
Мене ніколи Ти не підведеш.

*****************************

На Тебе ,Господи, кладу свою надію,
Тобі я віддала усі турботи,
Усі проблеми, болі, свої мрії.
Мені Ти допоможеш і в роботі.

Постав же міцно кожну мою думку,
Бо зросту від журби не додається.
Все віддаю в міцну всесильну руку.
Тебе шукаю, Боже мій, всім серцем.
++++++++++++++++++++++++++++++

Всяке лукавство і підступ
З наших сердець удали,
Щоб лицемірство і підлість
Горе-біду не несли.

Дай чистоту нам сердечну,
Чисті думки й сподівання,
Жити могли щоб безпечно
Й славить Тебе спозарання.


Рецензии