На г1мн Укра ни

Щоб не вмерла Україна, треба славить Бога.
В покаянні , на колінах молити Святого,
Щоб зберіг Він наші душі, нашу Україну,
Щоб народ жив український й ніколи не згинув.

Приспів: Душі, тіла віддаємо Богу Пресвятому,
Будем Йому лиш служити, Господу Живому!

Наша війна - не кривава, а війна духовна,
Поклонімось щиро Богу від Сяну до Дону.
Чорне море, Дніпро сивий Бога прославляє,
Лиш в любові, тільки з Богом доленька засяє.

Хай завзяту нашу працю Бог благословляє,
А народ ввесь український Йому честь складає.
За Карпати відіб'ється, згомонить степами
Пісня слави Творцю-Богу поміж народами!


Рецензии