Боже, прости 1 помилуй Укра ну!!!

Про що я думаю?!!! Господь, прости!!!
В країні йде війна, мене ж турбує інше:
Що тин гнилий і що грошей нема,
Щоб замінить його й поставити не гірший

Ніж у людей. Ремонти щоб зробить
(Давно вже треба)...Й знову- гроші...Гроші...
А десь в труні чийсь батько, син лежить...
А в серці у чиємось жах і відчай...

Прости мене!!! Дай, Боже, не мовчать,
А говорити правду, нести світло
Твого спасіння людям.Дай казать,
Все говорити чесно і привітно,

З любов'ю, з впевненістю, з миром і добром;
Розкрити очі тим, хто хоч живе, та мертвий,
Бо істинне життя є лиш з Христом,
Якого люди відкидають вперто

І не приймають в серце, бо гріхи
Заполонили серце, розум, душу,
Щоб люди не хотіли, не змогли
Прийти до Бога щиро, не з примУсу.

Іде війна. Коли її кінець
Не зна ніхто з людей. Це лиш відомо
Тому, Хто є Спаситель і Творець,
Хто покаяння жде постійно, безутомно

Від КОЖНОЇ ЛЮДИНИ, бо УСІ
Ми грішні перед Богом і нечисті.
Готовий КОЖНОГО Господь простить
Й ОЧИСТИТЬ наше серце, думи-мислі,

УСЕ ЖИТТЯ, УСЕ НАШЕ ЄСТВО.
Бог так тебе чека! Йди з покаянням
І прийме тебе Бог, ТАКИМ, ЯК Є,
І НОВЕ серце дасть. Йди без вагання!

Впадімо на коліна перед Ним,
Щоб не схилять колін нам перед тлінним
Й таким же грішним чоловіком, як і ми,
Що беззаконня повсякчасно чинить.

Творець світів, наш Боже- наш Отець,
Син Божий, Дух Святий, помилуй Україну!!!
Ти удали ввесь гріх з наших сердець,
Дай мир і спокій у Твоєму Сині.

Відкрий наш розум, душі і серця
Для розуміння слів Твого Писання.
Немає іншого, як Ти , Творця!!!
Поудаляй весь відчай, всі вагання

Із серця кожного, Ти розум просвіти!
Почни Свою роботу з президента,
Щоб в його серці був один лиш Ти.
Дай покаяння щире і відверте.

І Порошенку, всій його сім'ї,
Всім рідним і знайомим, його блИзьким,
Коліна щоб схилили вони всі
І поклонились низько-низько.

Прем'єр-міністра, Господи, прости,
Весь Кабінет Міністрів і Верховну Раду;
Живи в серцях у їхніх тільки Ти,
Давай їм Ти, Господь, Свої поради.

Спаси народ мій, Україну всю,
Почавши з президента й закінчивши
Найменшою дитиною, прошУ,
Всесильний Всемогутній Бог Всевишній,

Бо припинить війну один лиш Ти
У змозі, Боже, і нема людини
Ніде на світі, на усій Землі!
Усе прошу в Ім'я Твойого Сина. Амінь.
Поделиться…


Рецензии
Пронзительно. Хотелось бы, чтобы Ваша молитва дошла до Бога!

Любомир Купалин   23.12.2015 03:08     Заявить о нарушении