Твоя уся я...

В Тобі вся правда, справедливість.
В Тобі вся сила. Ти - любов.
Все милосердя і вся милість
В Тобі, Святий і Вічний Бог.

Але Ти є і Бог Ревнитель-
Не терпиш Ти гріхів мерзотних.
За всі гріхи умер Спаситель,
Щоб нас спасти всіх від безодні,

Всього гріховного і злого,
Від відчаю і безнадії,
Щоб духом стали ми убогі,
Щоб силу ми черпать зуміли

Від Тебе, наш Господь Всевишній,
Всесильний, Всемогутній, Друг.
Кидаю все старе, колишнє!
З покорою до Тебе йду

Й прошУ: Ти зглянься наді мною,
Дай сили впевнено іти,
Щомиті жити лиш Тобою,
Щоб був у всьому тільки Ти:

У почуттях, думках, і мріях,
У поглядах, словах, ділах.
З Тобою, Боже, все зумію.
Без Тебе ж смуток, біль і крах.

Відновлюй всі мої Ти сили
І через мене проявись,
Мій Бог могутній і всесильний.
Нехай хвала несеться ввись

Із уст моїх Тобі щомиті,
Щоб Дух Святий, у всьому вів,
Його могла щоб розуміти.
За все я дякую Тобі,

Що Ти все чуєш, розумієш
І допоможеш в боротьбі.
У тому Ти могутньо дієш,
Увесь хто відданий Тобі.

Твоя уся я, без остатку!
Кладу усе до Твоїх ніг.
Ти- мій Господь і Бог, мій Батько.
За все я дякую Тобі!


Рецензии