Стелят ночи уже по долинам туманы...
Розсипають з зірками холодну росу.
Відлітають у вирій птахів каравани,
Несучи на крилі теплий подих часу...
Віддзвеніла пора лебединого літа,
Хоч ще сонячну розкіш дарують нам дні,
Та вже осінь літає поривами вітру
Над лісами й полями на жовтім коні.
Свидетельство о публикации №114091503912