Загадка - Дiдусь 1

Сильний, сміливий і працьовитий.
Добрий, а часом буває сердитий!
Любить рибалку і, дуже, охоту,
Має, завжди, біля дому роботу.
В нього, усьому, навчаюсь і вчусь -
Шить, будувати... Це, добрий... ( Дідусь. )


Рецензии