Загадка -Зима 2

Разом із січнем йде до нас,
З метіллю й завірюхами.
У цей казковий, сніжний час,
Шапки вдягаєм з вухами!
Шубки і теплі чобітки,
На ручки - рукавички...
Шукають лижі дітлахи
І санки у крамничках.
Ліпити бабу у дворі,
Біжать. Кидатись сніжками...
Спускатись, весело, з гори
І бігати доріжками! (Зима. )


Рецензии