Загадка - Тато

Добрий для дітей, як мама
І встає він дуже рано.
Замітає у подвір*ї,
Чи збирає свиням зілля.
По весні грядки копає,
Дрова до зими рубає.
Має діл й турбот багато...
Це наш працьовитий... ( Тато. )


Рецензии