Тiльки зараз ми Свiт рятували

Тільки зараз ми Світ рятували…
Рятували і Небо, і Землю,
Світлом горе-біду заливали,
Прибивали заляканість древню.

Ми молились Богам і Стихіям,
Ми у Людях шукали підмоги
І припечені сльози на віях
Не пускали в далеку дорогу.

Ми світили, шукали, благали…
І стояли за Мир і за Спокій.
Ми свій Світ у Любов загортали,
Розкриваючи Всесвіт широкий…

13.09.2014


Рецензии