Упала маленька зiрка

Упала маленька зірка…
Упало і яблуко глухо,
Зітхнула полегшено гілка,
Повіяло яблучним духом…

І зірка упала тихо,
Так тихо, що жодного звуку.
І тихо завершилось Літо,
Рушаючи в безвість-розлуку.

Залишився слід яскравий
Від зірки, від яблука, Літа,
Що буде у мандрах далеких
Любов’ю беззвучно світити.

12.09.2014


Рецензии