Любов та Кохання...

Кохання - пристрасть, біль, та жаль,
розбиті мрії, сподівання,
тримтіння вуст, примари чар
і невгамовані бажання....
Любов... - то сила,плин душі,
то поклик духу і сумління,
то вірність Всесвіта краси
і серця Боже шепотіння...
Любов не зрадить, не мине,
вона завжди і вічно буде,
і в твою душу проросте,
надію на життя відродить...


Рецензии