Корейцы, как мне нравятся они!

Корейцы, как мне нравятся они!
мужчины их так сдержанны, мягки,
Редко работают их женщины,
Хранят они эмоции внутри.

Они трудолюбивы, вежливы!
Все вызовы проходят вопреки
всем трудностям, когда такие есть.
О если б мы такими были здесь!

Любой участок сделают за вас,
и не пошлют, от них не слышен мат.
их мысли, как у ангелов, чисты.
вот почему так нравятся они!

I love Korean nation so much!
 their men are so mild and reserved.
 and their women very rarely work,
 and their emotions they completely hide.

 They are so hard-working and polite!
  All challenges they overcome despite
  the difficulties, if they any have.
  If Russians were like them - I would be glad.

 Instead of you they can do any job,
 and never use foul words to turn you back -
 As angels they are pure in their thoughts
 that's why I love Koreans so much!


Рецензии